Jouw wilde plannen voor Q2 - 2024 eens vrijblijvend bespreken?

helene-josephina-logo-wit-171px

Aanbod

Boost your Brand!

Branding 🔥

Why fit in, if you can stand out? Jouw onderneming heeft een unieke persoonlijkheid die niemand anders heeft, en dàt is jouw geheime wapen! Vergeet heel even wat de concurrentie doet, welke kleuren er trending zijn en f#ck kritiek van mensen die niet tot jouw doelgroep behoren. You do you!

And just so you know: je merk kan ook opvallen zonder schreeuwerig of mega extravagant te zijn. Samen gaan we aan de slag om jouw authentieke persoonlijkheid te benadrukken en je merk te laten shinen in jouw branche. Klaar voor een brand boost die past bij jouw stijl, visie en ideale klant?

À la carte

Grafisch ontwerp 🔥

Consistency is key. Niet alleen in de fitness, maar ook in jouw online én offline branding. Zo zorg jij voor een sterke merkidentiteit, meer vertrouwen bij je ideale klant én heb je een breder bereik voor je boodschap en activiteiten. Klinkt als een win-win-win situatie hé?

Met à la carte grafische vormgeving bied ik jou een menukaart vol mogelijkheden aan.

À la carte

DIY & Templates

Liever zelf aan de slag? No hard feelings – integendeel – Ik help je graag op weg want ik begrijp dat het natuurlijk niet voor iedereen vanzelfsprekend is om meteen all-in te gaan. Op zoek naar wat meer informatie? Neem dan een kijkje op de blog waar je interessante tips & artikels kan raadplegen. Ohja, vergeet ook zeker jouw freebies niet te downloaden. You’re welcome! 😉

In overleg

Op zoek naar iets specifiek, maar niet gevonden?
Ask anyway! Ik denk graag met je mee naar de geschikte oplossing.
“Niet geschoten is altijd mis!” zegt ons vader. En hij heeft gelijk! 😉

Op deze website maak ik gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Klik op "accepteren" als je akkoord gaat. 🍪  Meer weten?

Ik wil mijn project vrijblijvend bespreken