Jouw wilde plannen voor Q2 - 2024 eens vrijblijvend bespreken?

helene-josephina-logo-wit-171px

Privacy Policy

HELENE JOSEPHINA is toegewijd om uw privacy en gegevens te beschermen, in navolging hiervan hebben wij dan ook een privacybeleid opgemaakt. Huidig privacybeleid is opgesteld in overeenstemming met de GDPR-wetgeving of Verordening 2016/679 van het Europees Parlement. We kunnen deze privacyverklaring aanpassen als we dat nodig vinden. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te bekijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 16 december 2023.

Helene Jacobs, met commerciële naam HELENE JOSEPHINA, gevestigd te Eigenaarsstraat 11, 2350 Vosselaar en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0768.596.524, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

E-mailadres: info@helenejosephina.be
Website: www.helenejosephina.be

Wij gaan alleen over tot het verzamelen van persoonsgegevens indien deze op vrijwillige basis worden verstrekt. In diverse situaties heeft u de mogelijkheid om persoonsgegevens rechtstreeks aan ons te verstrekken. Dit kan onder andere plaatsvinden wanneer u met ons wilt communiceren via het webformulier, e-mail of telefonisch, zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, of gebruikmaakt van onze diensten. Op incidentele basis verkrijgen wij ook informatie via andere bronnen die betrekking heeft op u. Mocht u aangeven dat u niet wenst dat wij uw gegevens gebruiken voor contact dat verder gaat dan het afhandelen van uw verzoek, dan zullen wij deze wens respecteren.

Conform de wettelijke voorschriften verwerken wij geen gevoelige gegevens, waaronder maar niet beperkt tot informatie over uw raciale of etnische afkomst, politieke opvattingen, seksuele voorkeuren en gezondheid.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsgegevens
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt, bijvoorbeeld door het aanmaken van een profiel op deze website
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Informatie over uw surfgedrag op verschillende websites (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf deel uitmaakt van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaattype

Wij streven ernaar om uw privacy te waarborgen en behandelen uw persoonsgegevens met de vereiste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

HELENE JOSEPHINA maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone bij het eerste bezoek aan deze website. De cookies die HELENE JOSEPHINA hanteert, dienen voornamelijk een puur technische functie. Ze zorgen ervoor dat de website correct functioneert en bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen worden onthouden. Deze cookies dragen ook bij aan de optimale werking en verbetering van de website. Bovendien plaatsen we cookies die uw surfgedrag volgen, zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw initiële bezoek aan onze website hebben we u reeds geïnformeerd over deze cookies en hebben we uw toestemming gevraagd voor hun plaatsing. Indien gewenst, kunt u zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle eerder opgeslagen informatie te verwijderen via de instellingen van uw browser.

We verwerken de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht. Dit zijn onder meer bezoekers, particuliere klanten, zakelijke klanten en contactpersonen van onze partners.

We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou zodra je:

  • onze website bezoekt
  • een account aanmaakt 
  • gegevens invult op onze website

HELENE JOSEPHINA gebruikt jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het versturen van onze nieuwsbrief.
  • Contact opnemen in het kader van de verleende dienst(en).
  • Informeren over wijzigingen in onze diensten en producten.
  • Analyseren van jouw gedrag op de website om de site te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren en behoeften.
  • Verwerking van persoonsgegevens indien wettelijk verplicht, zoals gegevens die nodig zijn voor belastingaangifte of BTW-aangifte.

We bewaren je persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we je gegevens gebruiken.  Zolang je bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we je gegevens volgens de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar. Daarna bewaren we je gegevens alleen voor statistische doeleinden en om eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Wil je meer weten over hoelang we specifieke gegevens van je bewaren, neem dan contact met ons op. 

Je persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt. We zullen je persoonsgegevens nooit met anderen delen. 

We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt in dat we ook je gegevens binnen de EER opslaan. Heb je hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op. 

HELENE JOSEPHINA neemt maatregelen om de veiligheid van jouw persoonlijke informatie te waarborgen. Wij hanteren passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies, misbruik, wijziging of openbaarmaking. Ondanks onze inspanningen kunnen wij echter geen garantie bieden voor de volledige beveiliging van persoonlijke informatie, aangezien geen enkele methode van gegevensoverdracht of gegevensopslag volledig veilig is.

Omdat we persoonsgegevens van je gebruiken, heb je verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op een rijtje.

Recht op informatie
We moeten je op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met je gegevens doen en welke controle je daarover hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van je verzamelen en hoe we met je gegevens omgaan. 

Recht op inzage
Je mag ons altijd vragen om je gegevens die we van je hebben in te zien.

Recht op correctie
Je mag ons vragen om je gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn. 

Recht om bezwaar te maken
Je mag bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we met je persoonsgegevens omgaan. Dit recht geldt voor de gegevens die we gebruiken voor direct marketing. Zo kun je bij ons aangeven dat je niet langer mail van ons wilt ontvangen. Dat geldt ook voor gepersonaliseerde aanbevelingen op onze website. 

Recht op dataportabiliteit
Ben je klant bij ons of heb je toestemming gegeven voor het gebruik van je gegevens, dan mag je ons vragen om je de digitale gegevens te sturen die we van je hebben. Zo kun je die gegevens overdragen aan een andere organisatie als je dat wenst. 

Recht op beperking
Je mag ons vragen om het gebruik van je gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen je gegevens alleen mogen bewaren maar niet gebruiken. 

Recht om vergeten te worden
Je mag ons vragen om alle gegevens die we van je hebben te verwijderen. We verwijderen dan alle gegevens die tot jou herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we je gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige gegevens 7 jaar bewaren voor de belastingdienst. 

Recht om een klacht in te dienen
Je mag een klacht indienen over de wijze waarop we met je gegevens omgaan. Heb je een klacht dan lossen we die graag voor je op. Neem daarvoor contact op met ons. Ook mag je je klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens neerleggen. Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag je ook naar de rechter stappen. In dat geval is het de rechtbank in de woonplaats van Helene Jacobs die je klacht gaat behandelen. 

Hoe dien ik een aanvraag of klacht in?  
Stuur je aanvraag of klacht naar ons via info@helenejosephina.com. We verwerken je aanvraag of klacht binnen 30 dagen. Gaat het om meerdere aanvragen of klachten of is je aanvraag of klacht complex, dan kan dit meer tijd met zich meebrengen. In dat geval nemen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met je op. We kunnen je vragen om je te identificeren. In dat geval vragen we bij je gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie de persoonsgegevens zijn. 

Onze website en/of dienst is niet bedoeld om gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 18 jaar, tenzij zij toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is echter niet altijd mogelijk voor ons om de leeftijd van bezoekers te controleren. Wij adviseren ouders actief betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om te voorkomen dat er gegevens over minderjarigen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Indien u ervan overtuigd bent dat wij zonder deze toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@helenejosephina.be. Wij zullen dan onmiddellijk de betreffende informatie verwijderen.

Neem dan gerust contact op door een mail te sturen naar info@helenejosephina.com.

Op deze website maak ik gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Klik op "accepteren" als je akkoord gaat. 🍪  Meer weten?

Ik wil mijn project vrijblijvend bespreken