Jouw wilde plannen voor Q2 - 2024 eens vrijblijvend bespreken?

helene-josephina-logo-wit-171px
branding-animation

BOOST YOUR BRAND

Branding voor ondernemers die zich dùrven onderscheiden in de beige massa.

VOOR WIE?

Wil jij..

Ben jij klaar om je merk naar een hoger niveau te tillen en écht op te vallen? Dan is Boost Your Branding perfect voor jou! Of je nu een start-up, scale-up of een personal brand bent, ik help je graag verder om jouw unieke identiteit krachtig neer te zetten.

abovebeyond

Jij bent..

een bad-ass ondernemer die soms wel eens tegen de stroom in durft zwemmen en niet zomaar klakkeloos kopiëert wat jouw concurrentie doet.

abovebeyond

Jij zoekt..

een authentieke huisstijl die matcht met jouw persoonlijkheid én die van je doelgroep, ongeacht wat anderen zeggen!

abovebeyond

Of..

je bent alreeds in het bezit van een huisstijl, maar deze matcht niet meer bij jouw huidige visie. Zei er iemand rebranding?

abovebeyond

Dan..

zijn wij een match made in heaven, baby! Ontdek op deze pagina wat de Boost your Brand voor jou kan betekenen.

BUT WHY?

Waarom kiezen voor een Boost Your Brand pakket?

Why fit in, if you can stand out? Jouw onderneming heeft een unieke persoonlijkheid die niemand anders heeft, en dàt is jouw geheime wapen! Vergeet heel even wat de concurrentie doet, welke kleuren er trending zijn en f#ck kritiek van mensen die niet tot jouw doelgroep behoren. You do you!

Samen gaan we aan de slag om jouw authentieke persoonlijkheid te benadrukken en je merk te laten shinen in jouw branche. Klaar voor een brand boost die past bij jouw stijl, visie en ideale klant?

+ 0 jaar

werkervaring in ’t vak

0

koffies per jaar, oops!

Jeroen V.

4/5

Betere service is in mijn ogen onmogelijk. Creatief, meedenkend, ruimdenkend en een goede communicatie. Als er zaken aangepast moesten worden, kan je bij Helene meteen terecht. Deadlines & budget werden gerespecteerd zoals afgesproken. Mijn ervaring was gewoon top!

Barnosh

Tinne D.

4/5

Helene Josephina ontwierp een geweldige visuele huisstijl voor “Paulien heeft P(R)ETT”, inclusief naam, posters, flyers, banners, en social media afbeeldingen. Haar ontwerpen zijn fris en energiek, perfect passend bij ons Paulientje. Ze is klantgericht en flexibel, zelfs bij last-minute verzoeken. Haar werk is zowel visueel indrukwekkend als effectief in het overbrengen van onze boodschap.

Paulien heeft P(R)ETT

domx

Dominique V.

4/5

Ik vind de branding echt heel geslaagd! Ook met die voorbeeldjes & mockups hoe ik de huisstijl kan gebruiken, zijn echt goed gedaan! Ik ben SUPER tevreden, mooi werk geleverd! Ik vind het heel moeilijk om nog feedback te geven over iets waarvan ik al 100% tevreden ben. Topper!

DOMX

PICK YOUR PACKAGE

Boost Your Brand

Een totaalaanpak voor jouw merk? Kies één van onderstaande Branding Pakketten & Let's kick some ass together! 💪

The Rookie

€ 749

Voor ondernemers die willen knallen, maar nog niet meteen Full Throttle gaan.

Newbie

€ 1.497

Voor de digitale ondernemers die willen knallen op het internet.

Full Throttle

€ 3.749

Voor de digitale ondernemers die willen knallen op het internet.

Branding omvat alles wat je merk uniek maakt, van je logo en kleurenpalet tot de manier waarop je communiceert met je klanten. Het is de visuele en emotionele connectie die je met je doelgroep creëert.

Een sterke branding helpt je opvallen in de markt, trekt je ideale klanten aan, en bouwt vertrouwen en loyaliteit op. Het zorgt ervoor dat je bedrijf herkenbaar en memorabel is.

De tijdsduur kan variëren afhankelijk van de complexiteit van je project en je specifieke behoeften, maar doorgaans duurt een complete branding enkele weken tot een paar maanden.

We starten met een uitgebreide intake om jouw visie, doelen en doelgroep te begrijpen. Vervolgens creëren we een concept en ontwerp, dat we samen finetunen totdat het perfect past bij jouw merk.

Absoluut! We kunnen je bestaande branding een frisse, moderne look geven en ervoor zorgen dat het aansluit bij je huidige doelen en visie.

Jouw tevredenheid staat voorop. We werken nauw met je samen en bieden twee revisierondes aan om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent met het eindresultaat. Toch niet tevreden na deze 2 correctierondes? Dan worden de correcties in regie aangerekend. 

HELENE_JOSEPHINA_00-04

Project bespreken?

Let's rock & roll!

Let’s create something awesome together! Zodra je het formulier hebt ingevuld, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken jouw ideeën, plannen en hoe ik je kan helpen om echt op te vallen in die beige menigte. See you soon! 😎

handtekening

P.S. Heb je toch nog vragen?
Vergeet dan zeker niet de FAQ pagina te checken.

Get in Touch

info@helenejosephina.com

helene.josephina

+32 (0)474 77 95 95

Vosselaar (Antwerpen)

Op deze website maak ik gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Klik op "accepteren" als je akkoord gaat. 🍪  Meer weten?

Ik wil mijn project vrijblijvend bespreken