Jouw wilde plannen voor Q2 - 2024 eens vrijblijvend bespreken?

helene-josephina-logo-wit-171px

Veelgestelde vragen

FAQ

Heb je een vraag over mijn branding pakketten, grafisch ontwerp diensten, of DIY templates? Dan ben je hier aan het juiste adres. 🤘 Ik begrijp dat het creëren van een unieke merkidentiteit een spannend proces is, maar soms ook verwarrend. Daarom heb ik deze pagina gemaakt om de meest voorkomende vragen te beantwoorden en je te helpen de weg te vinden in mijn diensten. Als je hier niet vindt wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Onze branding pakketten zijn super compleet. Ze bevatten alles wat je nodig hebt om een consistente en unieke merkidentiteit te creëren. Je krijgt een logo, kleurenpalet, typografie, visitekaartjes, social media templates en brand guidelines. Alles is volledig afgestemd op jouw rock & roll business vibe. 🤘

Dat hangt een beetje af van de complexiteit van het project, maar meestal duurt het ongeveer 4-6 weken vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van het complete pakket. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte, zodat je precies weet waar we mee bezig zijn.

Absoluut! Feedback is essentieel om een brand te creëren die écht bij jou past. We hebben meerdere feedbackrondes gepland, zodat je de kans krijgt om je gedachten en ideeën te delen.

Geen probleem! Dan maak je best gebruik van de dienst ‘À la carte Grafisch Ontwerp’. Mix & match relevante huisstijlitems voor jouw onderneming. Of je nu extra social media templates nodig hebt of nieuwe visitekaartjes, ik help je graag verder. 

Van posters tot flyers, van wenskaarten tot brochures, ik doe het allemaal. Als je iets nodig hebt dat visueel aantrekkelijk is en perfect aansluit bij je merk, ben je bij mij aan het juiste adres. 

Je kunt zowel voor eenmalige opdrachten als voor langdurige samenwerkingen bij mij terecht. Of je nu een enkele flyer nodig hebt of een volledige reeks marketingmateriaal, let’s kick some ass together!

Het begint altijd met een gesprek. We bespreken je behoeften en doelen, en dan maak ik een concept. Na jouw feedback werk ik het concept uit tot een definitief ontwerp. Je krijgt altijd de kans om wijzigingen aan te vragen voordat we het afronden.

DIY templates zijn vooraf ontworpen grafische ontwerpen die je zelf kunt aanpassen. Denk aan social media posts, presentaties, of zelfs wenskaarten. Ze zijn perfect voor ondernemers die hun branding willen beheren, maar misschien niet het budget hebben voor maatwerk.

Onze DIY templates zijn ontworpen in gebruiksvriendelijke software, zoals Canva (Pro) of Adobe Illustrator. Je kunt kleuren, tekst en afbeeldingen wijzigen om ze aan te passen aan je eigen stijl. Bij elke aankoop krijg je een eenvoudige handleiding die je helpt bij het aanpassen van de templates.

Ja, we bieden ook aangepaste DIY templates aan. Als je specifieke ontwerpen nodig hebt, kunnen we een pakket samenstellen dat bij jouw merk past. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoewel DIY-opties beschikbaar zijn, kan het inhuren van een professional een grote impact hebben op de kwaliteit en consistentie van je merk. Een ontwerper kan je helpen een unieke en doordachte merkidentiteit te creëren.

Branding gaat over het definiëren van wàt een merk is en hoe het zich onderscheidt, terwijl grafisch ontwerp de visuele tools creëert om die branding tot leven te brengen. Het is belangrijk dat de visuele elementen van grafisch ontwerp consistent zijn met de kern van het merk, zodat ze een coherent en herkenbaar beeld creëren voor het publiek.

Op deze website maak ik gebruik van cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren. Klik op "accepteren" als je akkoord gaat. 🍪  Meer weten?

Ik wil mijn project vrijblijvend bespreken